HOME  /  OFFICE  /  WEWORK

 

WeWork x Facebook

Mountain View, CA | 2018

As one of our first collaborations with WeWork, Wall and Wall mural company was commissioned to paint this beautifully intricate design directly onto a 25’ section of plywood veneer.

This commercial office mural was installed in Facebook’s office as a partnership with WeWork’s co-working space. Our highly trained group of mural painters had to be precise in their technique and have a strong understanding of layering to pull off this custom wall mural. The outcome is perfectly crisp lines and bright pops of color to compliment an already beautiful interior design.



 

Do you want to enhance the look and feel of your office, shop, hospital rooms, or kids room? Contact us and let’s talk about how, together, we can transform your space.