HOME  /  OFFICE  /  WEWORK

 

WeWork Stairwell

San Mateo, CA | 2019

Wall and Wall’s largest collaboration with WeWork to date, this stairwell spans 4 floors of their brand new San Mateo office. With aim to encourage employees to take the stairs, WeWork was passionate about providing a pleasant experience in what is usually a mundane part of the office. 

Our mural painters worked hard with WeWorks creative team to create a playful and lighthearted design that would liven the stairwell and have a continuous theme throughout the floors. These colorful mountains and lake forms extend from the lobby floor to the top floor so all companies sharing the space can enjoy this custom office mural. We are pleased with the outcome of the organic shapes and boldness of the colors.


 


 

Do you want to enhance the look and feel of your office, shop, hospital rooms, or kids room? Contact us and let’s talk about how, together, we can transform your space.